There is a new Boss in town – Hugo Boss – The Scent Le Parfum for Him

En intensivare version av originalparfymen från Hugo Boss som riktar sig till alla män där ute. Med en kombination av ingefära, iris, läder och värme är det en vinnare som får dess bärare att att förstärka sin maskulinitet. Mjuk och inbjudande men ändå seriös och allvarlig. Precis de egenskaper riktiga män vill utstråla och nu får de lite hjälp på traven.

Toppnoterna består av Maninka, vilket är en slags buske eller mindre träd vars blommor påminner om stekta ägg och växten kallas ofta för just ”Fried egg tree”, maninkafrukten sägs också vara en slags afrodisiak. Förutom maniska finns också ingefära i toppnoterna. Mellannoten är Iris och basnoterna från trä och läder.

Iris gör doften mjukare på ett sätt som är både sexigt och tröstande och tillsammans med den maskulina läderbasen ger den en beroendeframkallande värme. Det är en doft du vill spraya på din handled så att du i smyg kan andas in den hela dagen, enkom för din egen njutnings skull. Hela doften handlar om förförelse och har en väldigt bra balans mellan styrka och ödmjukhet.

Rulla till toppen
Scroll to Top