Vad sägs om lite kaffe och fikon till ditt opium? – Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green

Yves Saint Laurents ikoniska kaffedoftande Black Opium har nu fått en ännu mer unik upplevelse med doften Black Opium Illicit Green som förutom kaffe även har framträdande toner av mandarin och fikon. Ja, du har rätt. Det låter väldigt speciellt och det är det. Men. Det är en väldigt trevlig och smått beroendeframkallande doft.

En mörkrostad kaffebas med varma toner vanilj som kontrasteras med fruktiga och syrliga toner från grön mandarin. Tillsammans med de blommiga aspekterna av jasmin och sötman från fikon ger denna kombination av ingredienser en doft som på samma gång är pigg, gnistrande, krämig sensuell och utmanar dofternas könsstereotyper.

Black Opium Illicit Green är resultatet av ett unikt samarbete mellan Nathalie Lorson, hjärnan bakom ”Black opium”, och den prisbelönta mixologen Margot Lecarpentier. Av doften att döma var samarbetet väldigt lyckat.

Toppnoterna består av fikonlöv, päron och grön mandarin. Mellannoterna består av fikon, jasmin och apelskinskott och basnoterna av vanilj, kaffe och patschuli.

Scroll to Top